Σάββατο, Μαΐου 26, 2007

H Αμαλια μας εφυγε..

Ολοι παρακολουθησαμε το δραμα της ηρωιδας Αμαλιας Καλυβινου. Με τις τελευταιες πνοες ζωης που της ειχαν απομεινει δημιουργησε μια ιστοσελιδα και προσπαθησε να ευαισθητοποιησει την ελληνικη κοινωνια οσο αφορα την κακη ποιοτητα της παροχης υπηρεσιων υγειας, θυμα της οποιας υπηρξε και η ιδια.

Δυστυχως, οπως αναμενοταν λογω της σοβαροτητας και του προκεχωρημενου της νοσου της, απεβιωσε την 25η μαιου 2007 κατα τις πρωτες πρωινες ωρες. Θα ταφει το σαββατο 26/5/07 και ωρα 12:30 στο νεκροταφειο της Αναστασεως στον Πειραια.

Ας ειναι αιωνια της η μνημη. Ας συνεχισει να μας φωτιζει το αστερι μας, να μας εμπνεει και να μας δινει κουραγιο στον αγωνα μας απεναντι στον κακο εαυτο μας.

Συγγνωμη Αμαλια για αυτα που δεν εκανα για σενα..

5 σχόλια:

Sotirios είπε...

Καλό της ταξίδι...

Helix Nebulae είπε...

Γιατρέ, ίσως χρειαστούμε τη βοήθειά σας για να δούμε πώς μπορούμε να δικαιώσουμε τον αγώνα που ξεκίνησε η Αμαλία.

Σας ευχαριστώ.

Gerasimos είπε...

steilte mou email opote thelete
egw eyxaristw

Ανώνυμος είπε...

1 ΙΟΥΝΙΟΥ=ποστ+banner+κειμενο+λιστα ντροπης+e-mails+τηλέφωνα

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ όπως εκείνη (η Αμαλία) μας την έδωσε:

Χρυσικόπουλο Θεόδωρο, χειρουργό ορθοπεδικό στο ΚΑΤ και στο ιδιωτικό του ιατρείο στο Αιγάλεω.
Ζαμπέλη Θωμά (και την ομάδα του), καθηγητή Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών , στο Αιγηνήτειο νοσοκομείο.
Πανυπέρη Αχιλλέα, νευρολόγο στο Λοιμωδών και το Δρομοκαίτειο και το ιδιωτικό του ιατρείο στην οδό Μπουμπουλίνας στο Μουσειο.
Στάμο Κωνσταντίνο ,καθηγητή Ορθοπεδικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΄πρώην διευθυντή Ορθοπεδικής κλινικής στο ΚΑΤ , νυν διευθυντή της αντίστοιχης κλινικής στο Ερρίκος Ντυνάν, στο ιδιωτικό του ιατρείο στο Πεδίον του Αρεως.
Θούα Βασίλειο, καθηγητή Ρευματολογίας στο Πανεπ. Αθηνών, στο ιδιωτικό του ιατρείο στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Παπαδημητρίου Αλέξανδρο, καθηγητή Νευρολογίας, π. διευθυντή της Νευρολογικής κλινικής στον Ερυθρό Σταυρό.
Τεσσέρη Ιωάννη, καθηγητή Νευροχειρουργικής του Πανεπ. Αθηνών, πρώην διευθυντή της Νευροχειρουργικής κλινικής του Ερυθρού Σταυρού, νυν χειρουργού στη Γενική Κλινική Αθηνών, στο ιδιωτικό του ιατρείο στο Κολωνάκι.
Καραγεωργίου Κλημεντίνη, καθηγήτρια Νευρολογίας του Πανεπ. Αθηνών, διευθύντρια της Νευρολογικής κλινικής του Γενικού Κρατικου Αθηνών "Γ.Γεννηματάς" , μετά των βοηθών της:
Λυμπερόπουλου, καθηγητή (νευρο)ακτινολογίας και
Παναγόπουλου, νευρολόγου.

Gerasimos είπε...

Apo to site "gia thn amalia"

"Σχετικά με την κινητοποίηση της Παρασκευής για την Αμαλία, σας ενημερώνουμε ότι:

α) Την Παρασκευή 1η Ιουνίου, όλοι οι bloggers θα ανεβάσουμε ένα post με τον κοινό τίτλο "Για την Αμαλία".
β) Το τελικό κείμενο που θα αποσταλλεί με e-mail σε υπουργεία, αρμόδιους φορείς, κλπ έχει ήδη αναρτηθεί και όποιος θέλει μπορεί να το αντιγράψει και να το δημοσιεύσει (όχι πρίν την Παρασκευή). Επίσης θα βρείτε λίστες με links, μεταφρασμένα κείμενα και δελτία τύπου.
γ) Έχει ανοίξει ένα προσωρινό blog για την τελική φάση του συντονισμού της όλης προσπάθειας, με τίτλο Για την Αμαλία - http://giatinamalia-blog.blogspot.com/. Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε ώστε να δικαιωθεί κάποτε ο αγώνας της Αμαλίας, μπορείτε να ενημερωθείτε από εκεί για όλες τις λεπτομέρειες της συλλογικής αυτής δράσης. Δηλώστε συμμετοχή για να γίνετε contributors και ενημερώστε όσους μπορείτε.

Σας ευχαριστούμε"